В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Има ли промяна на инвеститорските нагласи

Владимир Сиркаров, водещ на Boom&Bust, 13.02.2017

Владимир Сиркаров, водещ на Boom&Bust. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Владимир Сиркаров, водещ на Boom&Bust. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Ситуацията на фондовите пазари изглежда относително стабилна към момента, но според всеобщото мнение 2017 ще бъде изпъстрена с изненади. Това коментира водещият на Boom&Bust Владимир Сиркаров в ефира на "В развитие" с Димитър Вучев. 

Анализаторът Алберто Гало споделя мнението, че политическата несигурност с оглед на предстоящите избори в редица ключови страни няма да повлияе негативно от гледна точка на стабилните макроикономически фундаменти към момента в Европа, коментира Сиркаров.

Поради манипулирането на пазарите от страна на централните банки коефицентът цена-печалба се превръща в индикатор, който не може да служи за адекватна оценка на акциите в средносрочен и дългосрочен план, отбеляза той.   

От гледна точка на валутните пазари икономистът Мохамед Ел-Ериан споделя, че през 2017 ще станем свидетели на доминация на долара спрямо основните си конкуренти. 

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от В развитие