В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Кризисният ПР става все по-нужен

Любомир Аламанов във В развитие, 13.12.2016

Любомир Аламанов, кризисен ПР. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Любомир Аламанов, кризисен ПР. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Всяка лъжа рано или късно се връща. Кризисният ПР става все по-важен, защото няма област в живота, която да е застрахована от събития, които да имат катастрофичен характер. Това каза кризисният ПР Любомир Аламанов в предаването "В развитие" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Вероника Денизова. 

"Изкусително" е да се правят забележки, критики и коментари на начина, по който реагираха българските институции на трагедията в Хитрино, но "донякъде бе добра реакцията на българските служби", каза гостът.

"Социалните медии са страхотно оръжие и като всяко оръжие трябва да се използват много внимателно. Изкушението е да се залитне в по-силна емоция, но ако емоцията бъде дозирана, това е страхотно средство за предаване на послания".

По отношение на глобалните кризи, като бежанската, Аламанов коментира, че "има промени на глобално ниво и вместо да се крием и да ги неглижираме, трябва да ги комуникираме правилно".

Вижте целия коментар: 

 

Последни новини
Още от В развитие