В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Алтерко постигна цената на IPO-то, която желаеше

Димитър Димитров, гл. изп. дир на Алтерко, В развитие, 1.12.2016

Главният изпълнителен директор на Алтерко Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Главният изпълнителен директор на Алтерко Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Оценяваме IPO-то като успешно, защото постигнахме цената, която бихме желали. Това заяви главният изпълнителен директор на Алтерко Димитър Димитров по повод стартирането на търговията на акциите на фирмата му днес в БФБ. Той даде интервю за борсовия репортер на Investor.bg Веселина Василева в ефира на "В развитие" с Делян Петришки. Имаше презаписвания, което поражда интерес за търговия на борсата след като вече бяхме листнати, допълни той.

По отношение на времето за излизане на борсата, към момента положението е добро, тъй като има възходяща тенденция, каза главният изпълнителен директор на Алтерко. Това ни помага и също така играе положителна роля, добави той.

Димитров коментира и последния отчет за деветмесечието. Приходите ни от часовници са много добри, като за последното тримесечие цифрите са удвоени, което означава, че годишният отчет ще бъде много добър, каза Димитров. 

Към края на 2016 ще достигнем 50 хил продадени часовници, при първоначални прогнози от 10 хил., каза главният изпълнителен директор на Алтерко. Предстои включването на други продукти, чието представяне ще проличи в началото на 2017, допълни той. 

Вижте повече:

 

Последни новини
Още от В развитие