В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

България търси начини за модернизиране на сухопътните си войски

Марку Койвисто, вицепрезидент Ключови клиенти, и Ярку Савениус, маркетингов директор в Patria Land, В развитие, 16.11.2016

Марку Койвисто, вицепрезидент Ключови клиенти (вляво), и Ярку Савениус, маркетингов директор в Patria Land (вдясно). Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Марку Койвисто, вицепрезидент Ключови клиенти (вляво), и Ярку Савениус, маркетингов директор в Patria Land (вдясно). Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

В края на месеца Patria Land ще представи в България едно от бронираните си превозни средства във връзка с предстоящия конкурс за нови бойни машини на пехотата за Сухопътни войски. Това обяви Марку Койвисто, вицепрезидент Ключови клиенти в Patria Land, в предаването "В развитие" с водещ Делян Петришки по Bloomberg TV Bulgaria.

Заедно с маркетинговия директор на компанията Ярку Савениус той говори за продуктите, които Patria Land предлага и възможностите, които вижда на българския пазар. 

"Страните, с които работим, имат потребителски групи и обменят опит за нашите продукти. Това е част от предимствата - използвайки продуктите ни, вие няма да сте сами", коментира Савениус.

"Ако се започне производство в България, това би отворило много работни места не само във фабриките и директните партньори, но по цялата верига на предлагането. Това е свързано с ноу-хау, което предаваме заедно с продукта. В допълнение, нашите стандарти за качество са изключително високи. Така вие бихте имали продукт, който може да се препродава и на трети страни", посочи Койвисто.

Във връзка с политическата нестабилност у нас той коментира, че в момента компанията все още е във фаза на оценка.

Вижте целия разговор във видеото:

 

Последни новини
Още от В развитие