В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Приложението за спонтанни пътувания Speedifly стартира и в България

Александър Караджиян и Стоян Добрев от Speedifly, В развитие, 15.11.2016

Александър Караджиян (вляво) и Стоян Добрев Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Александър Караджиян (вляво) и Стоян Добрев Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Speedifly е социална платформа за пътувания в последния момент, като тя намира най-евтините полети за нашите потребители в рамките на следващите 10 дни. Това заяви изпълнителният директор на Speedifly Александър Караджиян в ефира на "В развитие" с Вероника Денизова. Заедно с оперативния директор на фирмата Стоян Добрев той говори за стартирането на компанията на българския пазар. 

Регистрираните потребители могат да посочат своите интереси в различни категории като любима страна, тип музика или спорт, каза Добрев. Speedifly сортира предложенията си на база тези интереси и това е нещо, което никой друг в сектора не прави към този момент, допълни той. 

По този начин ако вие сте фен на рап музиката и ние знаем, че Джъстин Бийпър има концерт в Берлин, крайният потребител ще види полет към германската столица с предложение да отиде на мероприятието на американския изпълнител, каза Добрев. 

Една много важна характеристика е, че платформата е социална, тоест потребителите могат да комуникират със свои приятели за организацията на полети и това е нещо доста различно, каза Караджиян. 

Следващите пазари, в които навлизаме до края на годината са Прага, Букурещ и Париж, каза изпълнителният директор на Speedifly. От началото на 2017 сме в Берлин, Амстердам, Рим и Мадрид, допълни Караджиян. 

Вижте повече!

 

Последни новини
Още от В развитие