В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Лъгаха ли ни американските медии по време на президентската кампания в САЩ

Милена Фучеджиева, драматург и водещ в Bulgaria ON AIR, в предаването В развитие, 09.11.2016

Милена Фучеджиева, драматург и водещ в Bulgaria on Air. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Милена Фучеджиева, драматург и водещ в Bulgaria on Air. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Най-лошото е не това, че Доналд Тръмп е избран за президент на САЩ, а че американските медии са лъгали света. Всички бяха изненадани именно защото медиите са създавали погрешна представа по време на кампанията. Така Милена Фучеджиева, драматург и водещ в Bulgaria ON AIR, коментира резултатът от президентската надпревара в САЩ в ефира на "В развитие" с водещ Вероника Денизова по Bloomberg TV Bulgaria.

По думите й има и друг много важен елемент, а именно, че много хора, които не са споделяли за кого ще гласуват, са дали гласа си за Тръмп. 

"Твърде много хора подцениха недоволството сред американците. Обама не оправда очакванията, когато беше избран. ObamaCare e добър за бедните, но страшно лош за средната класа. Външната политика беше абсолютен провал, а политическата коректност мина всякакви граници", каза още тя. 

Според нея лоша шега на Клинтън е изиграло дългото й политическо минало около съпруга й, както и скандалът с имейлите, но не и фактът, че е жена. 

Фучеджиева обяви, че не вярва новият американски президент да е поддържан от Путин, тъй като той е на първо място американец и републиканец. Тя изрази надежда за по-разумен диалог между двете големи сили. 

Вижте целия разговор във видеото:

 

Последни новини
Още от В развитие