В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Българските политици не изостават по активност в социалните медии

Христо Ласков, Cybermark, В развитие, 8.11.2016

Потребител разглежда редица приложения към социални медии на смартфона си на фона на логото на Facebook Снимка: Chris Ratcliffe/Bloomberg Потребител разглежда редица приложения към социални медии на смартфона си на фона на логото на Facebook Снимка: Chris Ratcliffe/Bloomberg

Доста съвременни аспекти на социалните медии бяха използвани по време на президентската кампания в България, като дори имаше не едно или две лайв видеа. Това заяви стратегическият директор на Cybermark Христо Ласков в ефира на "В развитие" с водещ Делян Петришки. Така че в това отношение българските политици не изостават от тенденциите в социалните медии, допълни той. 

По думите му обаче бюджетите на кандидатите за реклама в социалните мрежи са били малки. Това обаче не е учудващо, тъй като социалните медии са по-евтин метод за популяризиране от традиционните медийни канали, добави той.  

Противно на очакванията, комуникирането в социалните медии не е просто публикуването на пост, каза Ласков. Всяка една изява трябва да бъде внимателно преценена, тъй като гони определен краен ефект, допълни той. 

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от В развитие