В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

WV цели елегантност, простота и футуристичен подход

Клаус Бишоф, директор по дизайна на WV, В развитие, 19.10.2016

Клаус Бишоф, директор по дизайна на WV. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Клаус Бишоф, директор по дизайна на WV. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

WV цели елегантност, простота и футуристичен подход. В някакъв момент е полезно да имаш и революция. Това, което се опитваме да постигнем е истински пробив – и в дизайна, и в технологиите. Тоест, да създадем нещо, което дава на клиента наистина ново усещане. Начинът, по който ще пътувате утре, ще е напълно нов и различен. Това каза директорът по дизайна на WV Клаус Бишоф в интервю за „Колела“, излъчено в предаването „В развитие“ на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Делян Петришки.

От дизайнера на WV се очакваше да създаде концепция, която с един замах да заличи следите от прословутия Дизел гейт, да очертае цялостната промяна в най-голямата германска промишлена компания и да ни покаже какви автомобили ще караме утре. На автомобилния салон в Париж WV показа ID, крайния резултат от усилията на Бишоф.

„Свързаността е нещото, от което ще виждаме все повече. Когато дойде моментът, в който не се налага да се трудите зад волана, ще можете да се отпуснете и да общувате повече. Благодарение на технологията можем да си върнем това, което загубихме, пак заради технологията – приятния разговор. Можете да четете вестник или книга и разбира се, можете да поспите, когато сте уморени. И още нещо, което е може би най-важното - вече няма да има катастрофи“.  

Вижте целия коментар:

 

Последни новини
Още от В развитие