В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Allterco има много добър потенциал

Татяна Пунчева-Василева, ЕЛАНА Трейдинг, В развитие, 19.10.2016

Татяна Пунчева-Василева, ЕЛАНА Трейдинг. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Татяна Пунчева-Василева, ЕЛАНА Трейдинг. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Българската компания за телекомуникации Allterco има много добър потенциал за развитие. Ценовият рейндж, който беше обявен от компанията и обслужващия инвестиционен посредник, е доста широк, давайки поле на всички инвеститори да преценят къде се виждат. Това коментира Татяна Пунчева-Василева от ЕЛАНА Трейдинг по повод очакваните крайни резултати от IPO-то на Allterco в предаването "В развитие" с Делян Петришки по Bloomberg TV Bulgaria.

По думите ѝ високата граница доста надвишава възможностите, които в момента компанията може да предложи предвид факта, че основният ѝ бизнес е в доста стагнираща ситуация. Според анализатора фундаментът ще дойде от развойното звено на Allterco, а именно - роботиката, и това колко бързо ще бъдат генерирани приходи там.

Телеком секторът стагнира от доста време насам. Броят на абонатите расте с по-бавен темп. В същото време конкуренцията е огромна за всякакъв тип услуги. За да задържат броя на клиентите си, телекомите са принудени да предлагат повече услуги и да свият тяхната цена, обясни още Пунчева-Василева. 

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от В развитие