В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Allterco става публична

Димитър Димитров, изп. дир. на Allterco и Ангел Арабаджийски, изп. дир. на Karoll; В развитие, 20.09.2016

Изп. дир. на Allterco Димитър Димитров и изп. дир. на Karoll Ангел Арабаджийски Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Изп. дир. на Allterco Димитър Димитров и изп. дир. на Karoll Ангел Арабаджийски Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Днес, 20.09.2016, е презентацията пред инвеститори за първичното публично предлагане на Allterco. Водещият на "В развитие" по Bloomberg TV Bulgaria Делян Петришки интервюира за Вероника Денизова от мястото на събитието изпълнителния директор на фирмата за IT решения Allterco Димитър Димитров и изпълнителния директор на финансовия посредник, извършващ емисията, Karoll, Ангел Арабаджийски.  

Предлагането на акции стартира днес и ще продължи до 19 октомври, като ден по-късно ще бъде обявена цената, по която всички, заявили желание, ще закупят своите акции, заяви Арабаджийски. Ценовият рейндж, по който се подават поръчки е от 1,10 лв до 2,20 лв за акция, допълни той. 

Чувстваме се мотивирани като компания и се усещаме като фирма, готова да покаже каквото може, за да повдигнем себе си като ниво и по възможност цялата българска капиталова борса, заяви Димитров. За нас излизането на борсата беше следващата логична стъпка в нашето развитие, добави той. 

Чуйте повече!

 

Последни новини
Още от В развитие