В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Какви са възможностите и предимствата на технологията Project Tango

Майкъл Пор, мениджър бизнес развитие в Lenovo, в предаването В развитие, 20.05.2016

Майкъл Пор, мениджър бизнес развитие в Lenovo. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Майкъл Пор, мениджър бизнес развитие в Lenovo. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Project Tango - платформата за добавена реалност, разработена от Lenovo, Google и Qualcomm, може да се използва във всякакви индустрии - навигация, игри, потребителски приложения. Тя ще спести много разходи за бизнеса и потребителите. Идеята тук е виртуалният свят да навлезе в реалния, а не обратното. Това заяви Майкъл Пор, мениджър бизнес развитие в Lenovo, в предаването "В развитие" по Bloomberg TV Bulgaria.

Той изрази очаквания продуктът да бъде пуснат на пазара до края на сезона. "Моята надежда е да продадем стотици хиляди устройства. Не искаме да слагаме много висока цена, а тя да е справедлива.", каза още Пор, обявявайки, че тя ще е около 500 долара. Според него най-голямото предизвикателство ще бъде хората да успеят да разберат технологията. 

По думите му България е сред страните с огромен технологичен потенциал и с наличие на много разработчици. "Ще продължим да подкрепяме екипа си тук. Започнахме с почти нулев пазарен дял, а постигнахме толкова много". 

Пор коментира и позицията на Lenovo във връзка с продажбите на смартфони. Той заяви, че иновациите винаги са били водещ мотив за компанията. 

Гледайте целия разговор във видеото.

 

Последни новини
Още от В развитие