В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Предимствата на теория на ограниченията

Мартин Йорданов, бизнес консултант и предприемач, Деан Манев, директор на Man's Fashion Cluster, и Никола Стоянов, зам.-изпълнителен директор на НАНМСП, във В развитие, 13.05.2016

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Теорията на ограниченията има редица предимства. Тя е приложима за всички области на бизнеса и може да се използва от различни мениджъри, които вземат стратегически решения. Това каза Деан Манев, директор на Man's Fashion Cluster, в предаването „В развитие“ по Bloomberg TV Bulgaria.

В момента нашата идея е да покажем и споделим един успешен опит, коментира от своя страна Мартин Йорданов, бизнес консултант и предприемач. По думите му предимството на тази система е, че не са необходими инвестиции. Предприемачът даде също така пример с японската компания Мазда, която благодарение на внедряването на тази система успява да се справи с финансовите си затруднения и да преживее бум в развитието си.

Съществува огромен дефицит на знания в много области и именно поради тази причина НАНМСП подкрепя различни инициативи и обучения. По думите на Никола Стоянов, зам.-изпълнителен директор на НАНМСП, теория на ограниченията има потенциал да подпомогне отношенията за правене на бизнес в България.

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от В развитие