В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Иновацията винаги е била в сърцевината на нашата стратегия

В развитие, 08.03.2016

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Иновацията винаги е била в сърцевината на нашата стратегия. Преди 2 години започнахме първата напълно цифрова депозитна инициатива в България, при която може да направите онлайн депозит в местна валута и евро. Предлагаме на клиентите си съчетание от безопасност и удобство за управление на своите депозити онлайн, 24 часа в денонощието.

Днес сме в среда на ниски лихвени проценти. За клиентите е важно да добавят стойност. Това е причината, поради която интегрирахме предлагането на застрахователни и банкови продукти с помощта на нашата дъщерна компания BNP Paribas Cardif. Това каза Ханс Бруке, директор на клона на BNP Paribas в България в предаването „В развитие“ по Bloomberg TV Bulgaria.

Влизайки на пазара в България BNP Paribas Cardif стартира първоначално с други банкови институции и съвсем наскоро имаме тясно сътрудничество с BNP Paribas, каза управителят на BNP Paribas Cardif Марио Костов. Той сподели, че към днешна дата компанията има над 900 хиляди застраховани физически лица.

В последните години се наблюдава тенденция, при която хората се ориентират към по-краткосрочни инвестиционни инструменти. Ако в миналото основните инвестиционни продукти са били продукти като Застраховка "Живот", към днешна дата хората се ориентират към по-краткосрочни инвестиционни инструменти от типа на депозитите.

Ние предлагаме допълнителни продукти, които да дадат финансова подкрепа на депозантите на BNP Paribas, така че в случай да неблагоприятни събития като критични заболявания или непредвидени ситуации да получат финансова подкрепа без да се налага да развалят депозитите си. 

Два продукта „Депозити с бъдеще - Протект“ и „Критични заболявания“ се допълват и позволяват на потребителите да получат пълна услуга. 

Вижте целия разговор във видеото:

 

Последни новини
Още от В развитие