UpDate

Събота и неделя в 19.30 часа

Автори и водещи: Елена Кирилова и Бойчо Попов

Договорите на Neterra с Vodafone и Orange възлизат на милиони левове

Невен Дилков, главен изп. директор на Neterra, Update, 01.10.2017

Невен Дилков, главен изп. директор на Neterra. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Невен Дилков, главен изп. директор на Neterra. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Договорите, които след продължилите над година конкурси и преговори българският телеком оператор Neterra подписа с Vodafone Group и Orange Business Services (OBS), са за милиони левове годишно. Това коментира главният изпълнителен директор на българската компания Невен Дилков на Neterra в ефира на Update с Елена Кирилова и Бойчо Попов. 

Въпреки неколкократните запитвания той отказа да уточни точната сума, твърдейки, че тя не е фиксирана, а плаваща в зависимост от количеството услуги, които се предоставят. При всички случаи обаче става дума за милиони левове годишно. 

„Тези договори не представляват договор за конкретна финансова сума. Въпреки това нашите очаквания са, че това ще увеличи нашите приходи и оборота на услугите с поне няколко милиона лева на годишна база“, поясни предприемачът. Тези приходи вече започват да се отчитат в баланса на компанията, а Neterra става основен доставчик на услугите на двата водещи телекома за територията на Централна и Източна Европа, Балканския регион и страните от Кавказката група. 

Вижте повече във видеото! 

Последни новини
Още от UpDate