UpDate

Събота и неделя в 19.30 часа

Автори и водещи: Елена Кирилова и Бойчо Попов

Платформата GoodKnight с иновативно решение за динамични семейства

Даниела Баклаян, съосновател на GoodKnight, Update, 10.04.2017

Даниела Баклаян, основател на GoodKnight. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Даниела Баклаян, основател на GoodKnight. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Български стартъп се заема с нелеката задача да помогне на родителите да открият детегледачка, която да им помага в отглеждането на децата им. GoodKnight е платформа, която свързва активни и динамични семейства у нас с доверени и обучени детегледачи. Темата коментира съоснователят на GoodKnight Даниела Баклаян в ефира на Update с Елена Кирилова

“Ние като родители имаме страшно високи изисквания към това на кого да поверим детето си и си дадохме сметка, че ако наистина искаме да предложим едно много високо ниво на услуга, е необходимо да вложим много старание да подберем подходящите хора, които да бъдат част от платформата“, посочи тя. 

Всъщност разработването на услугата отнема цели две години. GoodKnight дава възможност на родителя да избере детегледач за часовете и деня, в който има нужда от него. От компанията пък имат задачата предварително да са подбрали и обучили хората, чиито услуги предлагат.

Сред предимствата на платформата е, че родителите могат да открият мненията и на други родители, ползвали услугите на конкретния детегледач, така че да се запознаят с тяхната обратна връзка.

„Всеки родител е задължен след първоначално посещение на даден детегледач да остави коментар как се е справил той“, коментира Даниела Баклаян. По думите ѝ в момента стартъпът е фокусирал дейността си единствено в София.  

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от UpDate