Смартфони ще могат да отговарят на имейли и съобщения от името на своя ползвател

Емили Чанг от Bloomberg в Лос Анджелис

Писмена кореспонденция по имейл на американската инвестиционна банка Goldman Sachs Group, Ню Йорк, САЩ, април 2010. Снимка: Daniel Acker/Bloomberg Писмена кореспонденция по имейл на американската инвестиционна банка Goldman Sachs Group, Ню Йорк, САЩ, април 2010. Снимка: Daniel Acker/Bloomberg

Чрез помощта на изкуствен интелект персоналният смартфон ще може автоматично да отговаря на съобщения от името на своя притежател, съобщава Емили Чанг. Това ще е най-новата услуга, която ще разработи стартъпът за потребителска електроника Essential Product. От младата технологична компания планират да създадат умен телефон от ново поколение. Този телефон ще има вграден изкуствен интелект, който ще може да отговаря на имейли, да пише съобщения и да запазва срещи.  

Фалшива обяснителна бележка беше причината акциите на Broadcom да се разколебаят в сряда. Според измамното съобщение компанията може да бъде проверена преди сделката за придобиване от CA Technologies. Емили Чанг припомня, че Broadcom  премести централата си от Сингапур в Съединените щати по-рано през годината. 

Появиха се съобщения, че директорът на 24 Century FOX Джеймс Мърдок е сред спряганите имена да поеме ръководството на Tesla. Смяната се налага в резултат на споразумението със SEC. Други източници съобщават, че Tesla е в процес на закупуване на земя в Шанхай за своята първа фабрика извън Съединените щати.

Повече от репортажа гледайте във видеото. 

 

Последни новини
Още от Акценти