Първи поглед към Audi R8 Spyder

Материал на Хана Елиът от Bloomberg

Audi R8 Spyder на премиерата на модел на изложението в Ню Йорк  Photographer: Ron Antonelli/Bloomberg Audi R8 Spyder на премиерата на модел на изложението в Ню Йорк Photographer: Ron Antonelli/Bloomberg

Това е Audi R8 Spyder за 2017 година. Последният модел изглежда страхотно - с традиционната за Audi решетка тип пчелна пита и извитите фарове с LED светлини в тях.

 

R8 Spyder запазва изместената напред позиция на отделението за пътници, силно издадените калници и дългата задница на предшественика си.

 

Но с дължина от почти 4 метра и половина, той е малко по-къс и малко по-широк от предходната версия.

 

Страхотното нещо при тази кола е, че ако харесвате Audi, можете да имате цялата агресия на купе версията на R8, но по-изящната и бих казала по-забавна версия на кабриолета.

 

Това нещо е ненормално. Има V-образен 10 цилиндров двигател с мощност 540 конски сили, което е доста повече от миналогодишния модел. Ускорението на R8 от 0-100 км/ч отнема 3,6 секунди, което е доста по-бързо от 4 секунди, от които се нуждаеше миналогодишния модел.

 

Максималната скорост e малко под 320 км/ч. Колата има и нови системи за динамика на шофирането и представянето, подобрени елементи и повишена здравина на цялото шаси.

От Audi обявиха, че колата ще излезе на пазара по-късно през тази година, като все още не са обявили цена. 

 

Последни новини
Още от Акценти