Супер колите в Ню Йорк

Nissan ще покаже обновения 2017 GT-R

Снимка:  Prashanth Vishwanathan/Bloomberg Снимка: Prashanth Vishwanathan/Bloomberg

В края на тази седмица се открива международното автомобилно изложение в Ню Йорк. И макар някои от най-лъскавите имена като Ferrari, Lamborghini, Bugatti и McLaren да не участват, ето няколко причини да нямаме търпение да се разходим из салоните на изложението.

Mercedes ще предложи богата гама от актуализирани модели, включително и GLC Coupe, AMG GLC43, AMG E43 и новия спортен седан CLA. Решението на Mercedes да печели от обеми и привлекателност на марката във високия пазарен клас. Те определено изпреварват конкурентите си BMW и Audi заради бройката на предлаганите „новости“. На пресконференцията си, Audi дори отказаха да съобщят дали ще покажат нещо ново в Ню Йорк.

Porsche ще покаже 718 Boxster и Boxster S, както и проектирания за състезания 911R и новия Macan, който е оборудван с малък четири цилиндров двигател. Вероятно пуристите-почитатели на Porsche ще се отнесат с презрение към Macan, защото го смятат за обида за историята и успеха на марката.

Aston Martin ще покажат удивителния DB11, който вече видяхме в Женева, а Acura ще се представят с новата състезателна версия на NSX.

Nissan също ще покаже модел от високия клас - 2017 GT-R. Това е най-новата актуализация на модела, който Nissan създаде, за да се конкурира с автомобили като Audi R8, BMW M6, Chevrolet Corvette, и Porsche 911.

 

Последни новини
Още от Акценти