Най-волатилните акции в Азия днес

Дейвид Инглес, Шери Ан и Розалинд Чин коментират движенията на акциите в Азия

Водещите на Bloomberg коментират движенията на акциите на пазара ав Азия днес снимка: Bloomberg TV Bulgaria Водещите на Bloomberg коментират движенията на акциите на пазара ав Азия днес снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Добре, аз ще бъда журито днес.

Дейвид явно все още води

Виждам едни странни гримаси, нека започнем с теб, Шери.

Днес поглеждаме към шевните машини – това е компания, която ги произвежда за промишлеността, както и за домакинствата. Тя имаше доста тежка година и загуби половината от стойността си и в момента правят обратно изкупуване на 3,35% от акциите си, ще видим дали това ще помогне и ще повиши цената на акцията днес.

Много е интересно – има няколко компании, които започват търговия на JASDAQ… добре, причината да гледаме японската йена е, че моята компания се нарича Hirose Tusyo. Те осигуряват онлайн валутни услуги, в момента цената на акциите им е 830 йени, но няма изгледи за запомнящ се дебют.

Не изглежда, така ли?

Не, НЕ изглежда

Дейвид дори прави прогноза за посоката на акцията!

Добре, Роз, ще го победиш ли?

ТОА Corporation е изпълнител, който се занимава с напояване и озеленяване, както и строителство на жилищни и сгради и институции. Те увеличиха прогнозата си за целогодишната си оперативна печалба с 27% до 12,7 млрд йени, както и годишните си дивиденти от 3 на 4 йени за акция. Ето вижте, акциите им се покачиха с 30%.

Трябва да призная, че това е много добър избор 

 

Последни новини
Още от Акценти