Негативни новини в света на технологиите

Технологичен коментар на Бойчо Попов, 17.04.2018

Tesla спира производството на Model 3, като лошите новини са не само за тази компания днес. Новините са изключително негативни през последните месеци за компанията на Илон Мъск. Първо имахме сервизна акция при Model S, проблеми с производството на Model 3, а сега и направо спиране на производството на този автомобил. Това каза главният редактор на Investor.bg Бойчо Попов в своя технологичен коментар за предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria с водещи Живка Попатанасова и Христо Николов. 

"Очевидно проблемите в пионерът в производството на автомобили не стихват. Компанията стопира производството на този наистина важен автомобил за масите - Model 3. Говорител на компанията обяви пред Bloomberg, че паузата ще бъде използвана, за да се подобри автоматизацията и за систематично справяне със затрудненията. По думите му такава мярка не била необичайна".

Tesla осъществи подобно прекъсване при производството на някои от другите си модели, които пусна. 

Какви са сериозните въпрос, които група разследващи журналисти задават, относно работните условия и стандартите за сигурност в Tesla? Описва ли Tesla всички наранявания, които служителите са получили по време на работа? Какви са новите трудности, с които се сблъсква Facebook? 

Още технологични новини четете на Investor.bg.

 

Последни новини
Още от Технологиите в 5 минути