Светът е бизнес

Понеделник - петък, 20,30 - 21,30 ч.

Водещи: Ивайло Лаков, Николай Кръстев

Силата да си мобилен

Нора Ишкова, вицепрезидент на Unify, Светът е бизнес, 10.03.2017

Снимка: Bloomberg TV България Снимка: Bloomberg TV България

За аспектите на модерните технологии и как да се научим да живеем пълноценно с тях говори в днешното издание на Светът е бизнес с водещ Ивайло Лаков вицепрезидентът на компанията за комуникационни решения, наследник на Siemens Enterprises Communication Unify Нора Ишкова, отговаряща за дистрибуцията на компанията за Европа, Африка, Близкия изток и Русия.

“Unify e от една година насам е част от Atos Group и е наследник на корпоративната телефония на такъв голям производител като Siemens, който има над 150-годишна история. Преименуването беше част от стратегията за преструктуриране през последните 7 години, което отразява решенията, които предлагаме“, представя накратко същността на организацията, която представлява, Ишкова.

„Технологиите в крайна сметка трябва да допринесат за по-добрия начин на живот на хората. Технологиите много помагат човек да е ефективен и да постига много по-добри резултати, дори и да е базиран в една държава като България“, каза тя.

„Понякога обществото и самите ние не сме готови за тези нови решения. Има лек сблъсък в разбиранията, манталитета на това, да си мобилен работник или домашно базиран такъв. Може би това е един остарял манталитет, присъщ на България и Източна Европа, но светът се развива“, смята вицепрезидентът на Unify.

Фокусът на разговора се премести над инвестиционните стъпки, които Unify е предприела в България. „С гордост мога да кажа, че преди 2 години България бе избрана пред Румъния и други държави, за да бъде изграден аутсорс център. Имаме над 400 служители, катo Unify е категория „А“ инвеститор“, обобщава Ишкова.  

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от Светът е бизнес