Светът е бизнес

Понеделник - петък, 20,30 - 21,30 ч.

Водещи: Ивайло Лаков, Николай Кръстев

Най-силен спад в САЩ от избора на Тръмп насам

Сю Кийнън, Bloomberg New York, Светът е бизнес, 30.01.2017

Трейдъри гледат мониторите на пода на борсата в Ню Йорк и не могат да повярват колко дълбоки са спадовете Снимка: Michael Nagle/Bloomberg Трейдъри гледат мониторите на пода на борсата в Ню Йорк и не могат да повярват колко дълбоки са спадовете Снимка: Michael Nagle/Bloomberg

Най-силен спад в САЩ от избора на Тръмп насам. Виждаме голям промяна при акциите на Wall Street - от ралито при избора на Тръмп до голям спад сега. Това каза пазарният анализатор Сю Кийнан, Bloomberg Ню Йорк, в предаването "Светът е бизнес" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Ивайло Лаков.

"Много оспорвана седмица като цяло, протести през целия уикенд, и във Вашингтон, и на много места в страната, за миграционната политика на Тръмп. Като цяло акциите са надолу, златото се повишава, като безопасен актив".

Над 1000 души са били спрени от емиграционните власти до момента. Изолационната политика на Тръмп, която той изповядваше и по време на предизборната си кампания засенчва ръста при акциите, каза още анализаторът.

Какви бяха точните движения на основните индекси?  Какви са предстоящите събития през седмицата, които ще влияят върху пазарите?

Вижте целия коментар:

 

Последни новини
Още от Светът е бизнес