Светът е бизнес

Понеделник - петък, 20,30 - 21,30 ч.

Водещи: Ивайло Лаков, Николай Кръстев

Лидери променят бизнес средата с Executive МВА програмата на AUBG

Евелина Александрова, генерален мениджър на Хелион България, Светът е бизнес, 16.11.2016

Евелина Александрова, генерален мениджър на Хелион България. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Евелина Александрова, генерален мениджър на Хелион България. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Executive МВА програмата на Американския университет в България, която продължава 16 месеца, запознава ръководни кадри с всички аспекти на бизнеса и управлението, дава насоки как като лидер можеш да промениш средата около себе си. Това каза генералният мениджър на Хелион България Евелина Александрова в предаването "Светът е бизнес" с Ивайло Лаков по Bloomberg TV Bulgaria. 

Тя разказа още и за дейността на Хелион България. По думите ѝ компанията извършва тайни проверки за качеството на обслужване. Александрова открои полезни проекти от своята практика, като отбеляза, че ролята на тайния клиент е да провери до каква степен се предлага дадена марка. 

Хелион България е извършила над 50 хил. проверки годишно общо за всички свои клиенти. 

С оглед на демографската криза Александрова посочи, че компанията работи в посока задържане на кадрите в България. Според експертът политическата система има нужда от нови лидери.  

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от Светът е бизнес