Светът е бизнес

Понеделник - петък, 20,30 - 21,30 ч.

Водещи: Ивайло Лаков, Николай Кръстев

Колебаещи се акции в САЩ

Сю Кийнън, пазарен анализатор, Светът е бизнес, 26.10.2016

Трейдър гледа мониторите по време на търговската сесия в САЩ Снимка: Michael Nagle/Bloomberg Трейдър гледа мониторите по време на търговската сесия в САЩ Снимка: Michael Nagle/Bloomberg

В момента акциите на американския пазар се колебаят докато покачването при Boeing и печалбите на банките балансират вялата прогноза направена от Apple. Това заяви пазарния анализатор Сю Кийнън в Светът е бизнес с Ивайло Лаков.

В началото на деня акциите на Apple се понижиха с цели 4 %, но с напредването на търговията намалиха тази загуба наполовина, но всичко това дръпна технологичния сектор надолу, каза Кийнън. Прогнозите на компанията за продажбите през празниците и по-ниските цени на iphone са истинско разочарование, допълни тя. 

Междувременно, акциите на енергийните компании, които в началото на деня се търгуваха с понижение, изтриха загубите си след като данните показаха, че запасите от суров петрол са се понижили неочаквано, каза анализаторът. Спадът беше балансиран от нарастване на доставките по западното крайбрежие и това понижи цената на петрола под 50 долара за барел, добави Кийнън. 

Очаквайте скоро видеото от целия разговор!

 
 

 

 

 

Последни новини
Още от Светът е бизнес