Светът е бизнес

Понеделник - петък, 20,30 - 21,30 ч.

Водещи: Ивайло Лаков, Николай Кръстев

Мусала Софт - най-добър работодател

Делян Лилов, изп. дир. на Мусала Софт и Ангел Игнатов, проектен координатор в същата фирма; Светът е бизнес, 20.09.2016

Гост на Годишната конференция на софтуерните разработчици в Маунтин Вю, Калифорния създава апликация Снимка: David Paul Morris/Bloomberg Гост на Годишната конференция на софтуерните разработчици в Маунтин Вю, Калифорния създава апликация Снимка: David Paul Morris/Bloomberg

Мусала Софт е компания, специализираща в услугите по разработка на софтуер и работи с добре познати имена в IT сферата като IBM, Vmware, SAP и PHP. Това заяви изпълнителният директор на Мусала Софт Делян Лилов в Светът е бизнес с Ивайло Лаков по Bloomberg TV Bulgaria. Към момента сме 370 души в компанията, като 330 са инженери, което включва и програмисти и специалисти по инфраструктура и платформи допълни той.

Журито на европейските награди за бизнес European Business Awards удостои Мусала Софт с наградата „Работодател на годината“. Това се случва за трета поредна година.

В Мусала Софт започнахме от индустриалната икономика, преминахме през икономиката на знанието и сега сме в икономиката на хората, каза Лилов. Много важна е средата на работа и отношението, което компанията има към служителите си – те трябва да усещат, че са уважавани, допълни той.

Завърших в Шотландия, но никога не съм късал връзката си с България и винаги съм знаел какво мога да очаквам от пазара на труда тук, каза проектният координатор в Мусала Софт Ангел Игнатов. Смятам, че съм направил правилния избор, връщайки се в България, допълни той.

Чуйте повече!

 

Последни новини
Още от Светът е бизнес