Светът е бизнес

Понеделник - петък, 20,30 - 21,30 ч.

Водещи: Ивайло Лаков, Николай Кръстев

Ролята на олимпийците по природни науки на България

Президентът на Musala Soft Елена Маринова, Алексей Христов, програмен директор на Американска фондация за България и Цветослав Георгиев в Светът е бизнес 20.06.2016

Елена Маринова, Цветослав Георгиев (в дясно от нея) и Алексей Христов (най-вдясно) Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Елена Маринова, Цветослав Георгиев (в дясно от нея) и Алексей Христов (най-вдясно) Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Президентът на Musala Soft Елена Маринова и председател на Съвета за развитие на Сдружението на ръководителите на българските олимпийски отбори по природни науки, Алексей Христовпредседател на УС на сдружението и програмен директор на частната Американска фондация за България и Цветослав Георгиев, част от националния отбор на България по биология за ролята на бизнеса и неправителствения сектор в реализацията на младежите, спечелили олимпиади по математика, информатика, физика, астрономия, биология и др. в предаването Светът е бизнес с Ивайло Лаков.

"Нужно е всички заедно да подобряваме условията, в които изграждаме най-добрите на България, защото те са и най-добрите на света," каза Елена Маринова.

„За нас в бизнеса е много важно да имаме такива хора“

През 2015 националните отбори по природни науки успяха да спечелят 67 медала от международни състезания.

От създаването на олимпийското движение по природни науки в края на 50-те години досега наши ученици са донесли на България общо 794 медала. От тях 129 са златни.

Чуйте повече:

 

 

Последни новини
Още от Светът е бизнес