Светът е бизнес

Понеделник - петък, 20,30 - 21,30 ч.

Водещи: Ивайло Лаков, Николай Кръстев

Рекламният пазар у нас показва, че кризата е преодоляна

Георги Гавазов и Милин Джалалиев, управляващи директори на Saatchi & Saatchi България, в Светът е бизнес, 09.06.2016

Георги Гавазов и Милин Джалалиев, управляващи директори на Saatchi & Saatchi България. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Георги Гавазов и Милин Джалалиев, управляващи директори на Saatchi & Saatchi България. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Наградите за рекламна ефективност "Effie България" бяха показателни за състоянието на икономиката. Това е първата година след кризата, в която не се говореше, че компаниите се стремят да задържат позициите си или да не губят позиции, а по-скоро за растеж. Това каза Милин Джалалиев, управляващ директор на Saatchi & Saatchi България, в "Светът е бизнес" с Ивайло Лаков по Bloomberg TV Bulgaria. 

Агенцията спечели общо пет награди, от които две златни, в тазгодишното издание на конкурса. Георги Гавазов, управляващ директор на агенцията, коментира състоянието на рекламния бизнес у нас. "Имаме млади хора със страшно голям потенциал и с възможност да правят много неща. Макар че сме млада индустрия, се развиваме добре и имаме силен дух", заяви той. 

"Имаше период, в който дигиталните комуникации бяха нещо ново и различно. За нас те вече са неизменна част от случващото се и има едно поколение, което не познава време, когато не ги е имало.", допълни Гавазов. 

Целия разговор може да видите тук:

 

Последни новини
Още от Светът е бизнес