Средата в България е благоприятна за франчайз веригите

Веселин Димитров – съосновател на Franchising.bg, „Бизнес среща“ с Таня Кръстева, 18.03.2019г


За България може и да звучи като нещо ново, но франчайзът е работещ модел както в световен така и в локален мащаб. Това мнение изказа основателят на Franchising.bg Веселин Димитров, който бе гост в предаването „Бизнес среща“ с водещ Таня Кръстева по Bloomberg TV Bulgaria.

Димитров и партньорът му са помогнали на десетки български компании да развият бизнеса си отвъд границите на индивидуалния им потенциал. Според него франчайзът е доказано най-добрият начин за разгръщане на възможностите на всеки един успешен бизнес по света. За целта се вземат само положителните практики, систематизират се и се продават на хора, които имат нужната амбиция и средства, но нямат сигурната основа за успех. 

Съществуват все пак и примери, в които провалът е прекалено вероятен. Това се получава, когато собственик на неособено успешен бизнес реши да предлага франчайз, уповавайки се единствено на мисълта, че количеството поражда качество, разказва още гостът в студиото.

Ако сте човек, който има план да се развива чрез франчайз, независимо дали имате успешен бизнес, или искате да сте част от такъв, вижте цялото интервю във видеото по-горе.

Последни новини
Още от Предавания