Innowave Summit 2018 иска да бъде най-голямото събитие на Балканите

Инж. Димитър Василев, председател на Български Бизнес Форуми, В развитие, 21.09.2018

Тази година целта ни е Innowave Summit 2018 да се превърне в едно от най-големите събития на Балканския полуостров. Събитието ще се проведе във Варна, като градът има всички предпоставки да бъде дигитален хъб. Морската столица спечели титлата „дигитален хъб на Европа“. Това каза инж. Димитър Василев, председател на Български Бизнес Форуми, в предаването "В развитие" с водещ Светозар Димитров.

"Дигиталната трансформация в града вече се случва. На Innowave Summit 2018 придаваме значение на бизнеса, старъпите и общините. Конференцията ще се проведе в три зали. В първата ще се разглеждат теми, свързани с маркетинг, продажби и потребителско обслужване. Единият от лекторите управлява бизнеси в 53 държави".

Василев разказа и за програмата в останалите две зали.

"В другата зала ще се набляга на иновациите, набирането на финансиране и вдъхновяването.В тази категория се отличават компании като Amazon и Mozilla. Също така успяхме да привлечем за събитието трите лидера в изкупуването на компании за изкуствен интелект Salesforce, Facebook и Google. В третата зала над 80 компании от 23 държави ще представят иновативни продукти, 3D холограми и решения за автономни автомобили. Наблягаме върху качественото съдържание и случването на реален бизнес".

Конференцията ще продължи два дни – в петък и събота, обясни Василев.

Целта ни и е присъстващите да наберат необходимите знания, за да реализират бизнеса си на глобалния пазар, каза още той.

Целия разговор гледайте във видео материала.

Последни новини
Още от Предавания