The Little Gym развива потенциала на децата

Мартин Петров, собственик на The Little Gym България, Бизнес среща, 19.09.2018

Целият ни метод на преподаване в The Little Gym стимулира децата да дадат най-доброто от себе си, тъй като обстановката им позволява да развият потенциала си. Това каза Мартин Петров, собственик на The Little Gym България, в предаването "Бизнес среща" с водещ Таня Кръстева.

"Постепенно децата преодоляват страха си и са окуражавани в постигането на своя успех - колкото повече опитват, толкова повече могат и колкото повече могат, толкова по-уверени стават. В края на учебната година виждаме ефекта от постигнатото".

Петров говори и за отношението на организацията към конкуренцията.

"The Little Gym не толерира конкуренцията. Не е необходимо децата да са най-добрите в групата, достатъчно е да знаят, че са дали най-доброто от себе си. Не всички имат еднакви възможности и способности, но ние смятаме, че детето се развива по-добре, когато не се съревновава с останалите".

Според него този подход може да се използва и в образователната система.

За мен The Little Gym има принос за обществото, защото изгражда стабилни и уравновесени хора, каза още той.

"Първоначалната инвестиция беше 300 хил. лв., като основната ми мотивация още тогава беше програмата да бъде достъпна до възможно най-много деца. Предварителните ни прогнози показват, че до 2-3 години ще сме на печалба".

Организацията планира да се разшири в България, отбеляза собственикът на The Little Gym България.

"Имаме намерение да отворим още клубове в страната. Това предвижда и договорът ни с The Little Gym".

Програмата е на повече от 40 години, но все още не е толкова позната в България, тъй като влязохме на пазара в страната преди около година, разказа Петров.

Целия разговор може да видите във видео материала.

Последни новини
Още от Предавания