Кои са най-търсените имоти в Стара Загора?

Предстояща дискусия на Imoti.net в града на липите за плановете на общината за развитие на града - 21 май от 10 часа в хотел "Зеленият хълм"

Стара Загора. Снимка: Facebook Стара Загора. Снимка: Facebook

Какво е състоянието на пазара на имоти в Стара Загора и региона, нараства ли интересът към покупка на собствен дом и какви са изискванията на купувачите – тези и още теми ще бъдат обсъдени на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net в Стара Загора. Тя ще се проведе на 21 май от 10 часа в хотел „Зеленият хълм“.

По време на бизнес закуската мениджъри от агенции за недвижими имоти, архитекти, представители на инвеститори, строителни компании и браншови организации в сектора ще представят и коментират интересни данни за тенденциите в имотния сектор и градоустройството. В дискусиите ще се включат и представители на община Стара Загора, на ТПП и Агенцията за устойчиво развитие, които ще представят визията и бъдещите планове на местната власт за развитието на града.

Бизнес закуската на Imoti.net в Стара Загора е част от проекта „Годишни награди на Imoti.net”, който насърчава добрите практики в сектора. През 2017 година Imoti.net, който е част от Investor Media Group, обнови дизайна и функционалността си, с което направи още една крачка напред в разграничаването между качествените и некачествените обяви за имоти. Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите Imoti.netстартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.

 

Последни новини
Още от Новини