Тech of Tomorrow - внедряване на нови технологии в бизнеса

Полудневно събитие с дискусии на 17 април в Capital Fort

Развитието и растежът на всяка компания са пряко свързани с внедряването на нови технологии. Но какво точно трябва да направите, за да може вашият бизнес да спечели от използването на изкуствен интелект и как се управлява интелигентна компания ще научите по време на Клуб Investor.bg: Tech of Tomorrow, 17 април, в Capital Fort.

Независимо от размера на компанията и сектора, в който оперира, технологиите трайно променят бизнес средата и ще го правят все по-бързо. 

Тech of Tomorrow ще ви срещне с водещи технологични компании и с хора от бизнеса, които не само говорят за изкуствен интелект, но го използват успешно в компаниите си. 
Лекторите ще дадат конкретни примери и ще разкажат за успешни проекти с техните клиенти от различни сектори. Ще споделят реални резултати и ползи от използването на изкуствен интелект и как технологичните решения се прилагат на практика.

Колко важни са данните за развитието на една компания (Data Mining & Data Analytics), кои са компаниите, които не се страхуват да инвестират в новите технологии, как една компания да се превърне в интелигентна и кои са секторите, които показват ползите от използване на изкуствен интелект? Това са част от въпросите, които ще бъдат дискутирани по време на Tech of Tomorrow.

Лектори в събитието ще бъдат Диана Стефанова, управляващ директор на развойните центрове на VMware за България и EMEA, Цветан Алексиев, изпълнителен директор на Сирма Груп Холдинг, Васил Поповски, изпълнителен директор и съосновател на Connecto.ai, Христо Хаджичонев, съосновател и изпълнителен директор на A4E, Атанас Киряков, изпълнителен директор на Онтотекст, част от Сирма Груп Холдинг и Анна-Мари Виламовска, основател и изпълнителен директор на Работещи идеи.

Научете повече на tech.investor.bg


 

Последни новини
Още от Новини