115 български компании на бизнес посещение в Турция

Бизнес делегацията е част от официална визита на икономическото министерство и агенцията за МСП

Снимка: Freeimages.com Снимка: Freeimages.com

115 български компании ще посетят Турция в рамките на официалната визита на министъра на икономиката Емил Караниколов, която ще се състои в периода 1 - 3 април 2018. Посещението се осъществява със съдействието на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАМСП) и с участието на изп. директор на агенцията Габриела Козарева. 

Бизнес форумът, с двустранни срещи между представители на деловите среди на България и Турция, ще се проведе на 2 април 2018.

Събитието ще даде възможност да се задълбочат търговско-икономическите отношения и сътрудничеството между компаниите от двете страни, производственото коопериране, както и съвместните инвестиции, се твърди в прессъобщение на ИАМСП.

В бизнес делегацията са включени компании, които са заети в областта на производството и търговията с медицински уреди и изделия, производството на опаковки, дървообработващата и мебелна промишленост, електроенергията, електрониката, машиностроенето, металните изделия, автомобилостроенето и производството на авточасти, строителството, туризма, логистиката; ИКТ; производството на селскостопанска техника, производството на хранителни продукти, текстилната промишленост, химическите изделия и козметичните продукти и др.

Последни новини
Още от Новини