BMW с нов дом в София за 18 млн. евро

Оторизираното дилърство е разположено върху 11 000 кв. м обща площ

Снимка:  М Кар София Снимка: М Кар София

Ръководството на „М Кар София“ представи новия оторизиран дилър на BMW и МINI на официална пресконференция. Оторизираното дилърство е разположено върху 11 000 кв. м обща площ. То се издига на 4 етажа, сертифицирано е по най-новите стандарти на BMW Group, а инвестицията за изграждането му се равнява на 18 милиона евро.

„С наистина голямо желание, много усилия и за по-малко от година, ние направихме един ултрамодерен център, който отговаря на последните стандарти на марката“, заяви Иво Божинов, управител на „М Кар София“.

Новият дом на BMW в България и Македония от семейството на „М Кар Груп“, спокойно може да се нарече перлата сред автомобилните дилъри от „М Кар Груп“. Това заяви управляващият директор на „М Кар Груп“ Орлин Младенов по време на пресконференция, на която беше представено новото автомобилно дилърство на BMW и MINI в София. По думите му новият сервизно-продажбен комплекс е уникално съоръжение и уникална инвестиция.

В модерния и стилен интериор на „М Кар София“ се помещават актуалните модели BMW, BMW i, BMW M и MINI, пълната гама BMW Lifestylе & аксесоари, както и механичен сервиз и авторепаратура. Сервизният център разполага с оборудване за диагностика, обслужване и ремонт на всички модели BMW, BMW i, BMW M и MINI автомобили, тенекеджийски и бояджийски услуги.

Филип Китов, директор  маркетинг и продажби в „М Кар София“, обясни, че сред основните цели на дружеството за 2018 година е да работи в посока дигитализация. Въвеждане на модерна система за управление на клиентските данни и на процесите в дилърството, както и изграждането на онлайн магазин за BMW Lifestylе, аксесоари и резервни части са някои от проектите, върху които работи оторизираното дилърство. „Нашата основна цел да държим клиента в центъра“, категоричен е той.

На пресконференцията присъстваха още Александър Миланов – управител на BMW Group в България,  и Марко Йовановски – управител  на „М Кар Скопие“, който е официален вносител на BMW и MINI на територията на Република Македония и Косово.

„М Кар София“, който е обект от световна класа, спокойно може да се нарече най-новият дом на BMW не само в България, а и на Балканите“, заяви Йовановски и пожела успех на новия продажбенo-сервизен комплекс.

„М Кар София“ е петото оторизирано BMW-дилърство от семейството на „М Кар Груп“. Първото дилърство на „М Кар Груп“ е открито и регистрирано в Пловдив през 2001 година– „М Кар Пловдив“. През 2014 година то е напълно обновено, като проектът е съобразен с актуалните стандарти и изисквания на немския производител. Благодарение на висококачествения си модел на работа, М Кар Пловдив печели многобройни награди за продажби, сервизно обслужване, аксесоари & Lifestylе продукти през годините.

Второто официално BMW-дилърство, част от „М Кар Груп“, отваря врати през 2006 година във Варна. Впоследствие то става и единственият официален представител за MINI за региона и открива първия самостоятелен шоурум на марката в България.

„М Кар Плевен“ става част от „М Кар Груп“ и официален представител на BMW за Северозападна България през 2011 година. От откриването си дилърството предлага продажба на автомобили, оригинални резервни части и аксесоари на марката BMW, както и сервизно обслужване.

През 2014 години в Скопие, Македония, отваря врати първото чуждестранно дилърство на BMW и MINI от „М Кар Груп“. „М Кар Скопие“ е официален вносител на двете марки автомобили на територията на Република Македония и Косово. Модерното дилърство e разположено на една от главните пътни артерии в македонската столица и e с площ от 5500 кв. м. В него се предлагат всички услуги, свързани с продажбата и сервизното обслужване на немската марка автомобили. Шоурумът на BMW в Скопие е един от най-големите в страната, а този на MINI е построен на площ от 300 кв. м, стриктно спазвайки изискванията на германския производител. Компанията предлага също пълен пакет услуги и ремонт на автомобилите с валидна или изтекла гаранция.

 

 

Последни новини
Още от Новини