Сравнение между новия Galaxy S9 и Iphone X

Коментар на Стивън Енгъл, Bloomberg

Стивън Енгъл, главен кореспондент на Bloomberg за Северна Азия, коментира новия модел смартфон, Galaxy S9, на Samsung и как се сравнява с iPhone X на Apple.

Енгъл коментира, че с последния флагман модел Samsung искат да поддържат на темпото на iPhone X на Apple. Според него южнокорейският технологичен гигант пази енергията си за истински огън за по- нататък - с модел, който вероятно ще се казва S10 и ще има сгъваем екран.

Сегашното върхово постижение на Samsung S9 притежава по-добра камера, справяща се при ниска светлина, видео със забавен кадър и апертура на камерата F1,5 в сравнение с 1,8 при последния Iphone на Apple. 

Моделът също така предлага емоджита, базирани на разширена реалност, стереоговорители и по-голяма интегрираност с останалите продукти на Samsung чрез гласово-управлявания асистент Bixby.

Относно пазара за смартфони Енгъл съобщи, че китайските производители Huawei, Oppo и Xiomi уверено заемат все по-големи пазарни дялове, нареждайки се в топ 5 след Samsung и Apple. За последното 4-то тримесечие конкретно в Индия номер едно е Xiomi, измествайки Samsung от първото място, информира той.

Подробности от коментара на Стивън Енгъл чуйте във видеото.

Още за представянето на Galaxy S9 в Барселона четете в Инвестор.бг.

Последни новини
Още от Новини