Honda Accord и Odyssey - най-добри нови автомобили за 2018

Проучване на сп. Car & Driver

Снимка: Pixabay Снимка: Pixabay

Новият 2018 Honda Accord 1.5T и Odyssey са спечелили награда за "Най-добър нов автомобил за 2018" на Good Housekeeping. Автомобилите са определени като най-добри в категориите седан и миниван. Победителите ще се появят във февруарския брой на Good Housekeeping, пише 4traders.com.

За да определи победителите за най-добри нови автомобили, Good Housekeeping Institute работи в партньорство с експерти на списание Car & Driver, като се оценяват стотици нови автомобили, фокусирайки се върху това, което обикновено тревожи шофьорите, като цена, безопасност, надеждност, вибрация, интериорен дизайн, комфорт и технология.

Odyssey излиза в напълно преработена и модернизирана версия, за да отговори по-добре на променящите се нужди на американските семейства, като се акцентира върху спокойствието в кабината, удобството за семейството вътрешно пространство, комфорта и свързаността.

Емблематичният седан на Honda пък се отличава с по-агресивен и първокласен стил, като се фокусира върху позицията и пропорцията, просторен интериор, турбо двигатели с мощност от 1,5 и 2,0 литра, динамика и множество функции.

Последни новини
Още от Новини