Любовни писма изписани с бижута

Специалната селекция на FREYWILLE за Свети Валентин

Снимка: FREYWILLE Снимка: FREYWILLE

Отбелязването на Св. Валентин на 14 февруари тази година е посоката на поетичната страна на любовта.

FREYWILLE маркират празника с тематично сливане на романтичните си колекции, обединени в темата "Любовни писма". Подбраната селекция бижута за този Свети Валентин е толкова разнообразна, колкото може да бъде и любовта.

Като започнем с дебютната им колекция с розово злато „POESIE D’AMOUR“. Това е една колекция в розово с мечтателски нюанси и топъл дизайн, вдъхновена от майстора на Ар Нуво – Алфонс Муха.

Със страстната любовна история, която стои зад дизайна на „IMPERIAL“, колекцията си заслужи място в специалната им селекция бижута за този празник: създадена в ярки цветове, тя е вдъхновена от любовта на Хундертвасер към красива българска актриса. Колекцията вече е достъпна и в 18 кт масивно злато с диаманти.

Като класика, колекция „Hommage a Claud Monet“ – „ORANGERIE“ е идеална за тези, които търсят вдъхновение от класическото изкуство. Можете да избирате между класическата колекция и 18-каратовата такава с диаманти.

За всички тези, които предпочитат по-изчистения дизайн, от марката представиха POPPY RED MONOCHROME – перфектният чувствен жест към любимия човек и балансирано допълнение към някои от другите колекции на FREYWILLE.

Специалната селекция за Свети Валентин, вдъхновена от силата на любовта и поезията, е създадена с цел да бъде ода на най-прекрасното чувство на този свят.


 

Последни новини
Още от Новини