Стартираха номинациите за Годишни награди на Imoti.net за 2017

“Имот на годината” за бизнес и жилищна сграда - двете нови категории в конкурса за най-добрите в сектора в третото му издание

Снимка: Imoti.net Снимка: Imoti.net

За трета поредна година най-добрите агенции и експерти от бранша на недвижими имоти ще се състезават за призовите места в „Годишни награди на Imoti.net“.

Стартираха номинациите на престижния конкурс, като тази година наградите се обогатяват с още две категории – „Имот на годината – бизнес сграда или комплекс“ и „Имот на годината – жилищна сграда или комплекс“. Агенциите ще се състезават още за отличие в категориите: „Дебют на агенция за недвижими имоти“, „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“, „Най-динамично развиваща се компания“, „Награда за Брокер - продажби на недвижими имоти“, „Награда за Брокер - наеми на недвижими имоти“. Сред специалните награди на фокус ще бъдат и категориите за „Голяма агенция за недвижими имоти“ за голям и малък бизнес в сектора.

Част от “Годишни награди на Imoti.net“ могат да станат всички участници в бранша на недвижимите имоти като кандидатстват в една или повече категории с регистрация на сайта на организаторите до 26 февруари. Победителите ще бъдат отличени в специална церемония в края на март месец.

„Imoti.net ще отличи най-добрите в бранша за трета поредна година, като дава възможност да изпъкнат компании, които гарантират прозрачност и толерират лоялната конкуренция. Щастливи сме, че екипът ни спомага за устойчивото развитие в бранша и подсилва доверието на потребителите към коректните компании. Специално внимание обръщаме и на професионалистите, спечелили категорията „Брокер на годината“, като маркираме със символ „Доверен брокер“ всяка тяхна обява в нашия сайт“, коментира Снежана Стойчева, мениджър на сайта Imoti.net, част от портфолиото на Investor Media Group.

Тежката дума на „Годишни награди на Imoti.net“, освен потребителите за категориите „Агенция на годината“ и „Най-добър сайт на агенция“, ще има и жури, съставено от експерти, сред които: Стамен Янев - изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, доц. Георги Забунов - УНСС - София, катедра "Недвижима собственост", Александр Бочев – управител на Realnet, Орлин Владиков – управител на Орвитекс, Илиана Василева – зам.- председател СБИ, Иван Велков – председател на Българска фасилити мениджмънт асоциация, Миглена Иванова – редактор в Investor.bg, Деян Петков - мениджър на StudioX.bg и Снежана Стойчева, мениджър на Imoti.net. 

Последни новини
Още от Новини