Google Flights с допълнителни функции за пътувания по празници

Ще ни казва кога е най-подходящия момент да купим самолетен билет

Снимка: Pixabay Снимка: Pixabay

Нови функции на Google Flights ще разширят съществуващата услуга, която предлага възможност да се провери дали цената на самолетните билети е по-ниска или по-висока от нормалното. Сега ще се изчислява точно каква е разликата в сумата, предава DigitalTrends.

Потребителите също така ще разбират и дали се очаква цената да се увеличи или да поевтинее с наближаване на посочената дата на тръгване. По този начин всеки ще може да следи в реално време как се променя цената и да прецени кога е най-подходящият момент да извърши покупката.

Google Flights предлага подобни инструменти и при резервация на хотели. Услугата ще ни информира дали през датите, които сме избрали туристите са по-активни, но също дали има големи конференции или събития в съответната локация. Това са важни данни, тъй като могат да попречат на резервацията на хотел за желания период.

Новата актуализация на Google Flights ще направи пътуването със самолет и резервирането на хотел в максимално лесна и бърза задача. По този начин ще можем да изберем не само подходящия момент за пътуването ни, но също и да се възползваме от най-атрактивната цена.

Потребителите ще бъдат известявани за промени в планирания график и цени, както чрез имейл така и с нотификация на смартфона.

Последни новини
Още от Новини