БТЛ Индъстрийз отново заслужи признанието True Leaders в медицинската технологична индустрия

За трета поредна година ICAP Bulgaria връчи престижното отличие на компанията

БТЛ отново получи признание за своята дейност в България и на международния пазар. Компанията бе удостоена със статуетка за лидер в сектор „Производство на излъчващи електтромедицински и терапевтични апарати“ .

За трета поредна година ICAP Bulgaria връчи престижното отличие на компанията в лицето на Веселин Каравасилев /мениджър производство/ и Ивайло Машев /мениджър доставки/.

Награждаването се състоя на 12.12.17 г. в  Rainbow Plaza гр. София. Над 300 представители на висшия мениджмънт присъстваха на събитието, на което отличените по обективни критерии компании получиха статуетки за своите положителни бизнес практики. 

БТЛ Индъстрийз бе отличена като водеща компания в сектор "Производство на излъчващи електромедицински и терапевтични апарати". Освен престижната награда, БТЛ пожъна и други големи успехи през изминалата година у нас.

Компанията разшири дейността си като откри ново производство в гр. Пловдив и беляза ръст от над 30% в годишните продажби.

Благодарение на своята засилена дейност, непрестанно разрастващ се екип и  устремен поглед към иновациите, БТЛ получи и няколко отличия на  международните The Aesthetics Industry Awards и попадна в  класацията К300 на Капитал.

Всяка година компанията е част от най-големите международни медицински форуми и събития, където представя пред специалистите най-новите си и иновативни разработки.  

Едни от най-добрите инженери работят за компанията, а всяка година тя дава възможност и на млади специалисти да развият своя потенциал в разработването на медицинска апаратура БТЛ, базирана на най-съвременните технологии, в отговор на предизвикателствата пред съвременната медицина. 

Последни новини
Още от Новини