Viber се намеси в българския спорт чрез ЦСКА

Червеният клуб е първият и единствен български футболен отбор с чат бот във Viber

Снимка: ЦСКА ТВ Снимка: ЦСКА ТВ

ЦСКА и Viber, едно от водещите приложения за разговори в света, подписаха договор за партньорство.

ЦСКА е първият и единствен български футболен клуб с чат бот във Viber. Ботът е интегриран в официалния публичен акаунт на ЦСКА и предоставя на последователите във Viber повече информация за билети и мачове на клуба, както и новини около отбора. В рамките на следващите няколко месеца чат ботът ще бъде обогатен, за да даде на феновете на клуба още възможност за интеракция - да печелят награди, свързани с любимия отбор, пише Gol.bg.

Емоциите около всички мачове на ЦСКА феновете могат да споделят и във Viber с новия стикер пакет на отбора. Стикерите са безплатни и достъпни за всички в България и по света, като позволяват автоматично последване на акаунта на ЦСКА във Viber.

Партньорството между ЦСКА и Viber беше обявено на пресконференция на стадион "Българска армия", на която присъства и Атанас Райков, директор бизнес развитие на Viber за Централна и Източна Европа и страните от ОНД, спортният директор на ЦСКА Пламен Марков, помощник треньорът на отбора Даниел Моралес и футболистите Фернандо Каранга и Кирил Десподов.

"Щастливи сме, че с един от най-обичаните професионални футболни клубове в България успяхме да реализираме подобно мащабно партньорство, което да предостави на милионите фенове на отбора в България и по света страхотно изживяване във Viber. Очакваме тематичният стикер пакет, изпълнен с любими слогани и реплики на клуба, и функционалният чат бот, който дава информация за билети, класирания и новини, да обогатят емоциите на запалянковците и да допълнят стратегията за развитие на клуба", заяви Атанас Райков.

"Благодаря от името на ръководството за тази съвместна дейност. Това е едно голямо предимство пред останалите клубове. Още едно средство за нашите фенове да обменят информация. И най-скептичните наши фенове и техните изисквания ще бъдат удовлетворени. Надявам се тази съвместна дейност да бъде дългосрочна", обяви спортният директор на ЦСКА Пламен Марков.

Последни новини
Още от Новини