Димитър Вучев става водещ на Бизнес старт от 18 декември

Главният редактор на Bloomberg TV Bulgaria ще води сутрешния блок всеки делник от 7,00 ч. заедно с Живка Попатанасова

Димитър Вучев вече ще информира зрителите на Bloomberg TV Bulgaria с първите бизнес новини в „Бизнес старт“ от 18 декември. Главният редактор на единствения бизнес канал в България ще води сутрешния блок всеки делник от 7,00 часа заедно с Живка Попатанасова.

„Бизнес старт“ залага на алтернативен поглед над мащабната картина – отвъд традиционните теми, които можем да открием навсякъде. Радвам се за възможността и аз да стана част от будното утро, което предоставяме на нашите зрители и се надявам да отговоря на високите им очаквания“, каза Димитър Вучев.

Димитър Вучев е добре познат на зрителите на Bloomberg TV Bulgaria като водещ на предаването Investbook и от борсовите анализи на делничната програма на телевизията.  Той е изявен коментатор по икономически теми, както и търсен модератор и лектор на форуми, насочени към бизнес общността.

Преди да се заеме сериозно с журналистиката, Димитър трупа опит в икономическите изследвания и анализи на публични политики. От икономически експерт младият талант бързо си проправя път и в журналистическата професия – започва да работи в печатни бизнес медии, а след това става част от Investor Media Group. 

Последни новини
Още от Новини