Marriott увеличава хотелите си в Азия

Арне Соренсен, главен изпълнителен директор, Marriott

Арне Соренсен, главен изпълнителен директор, Marriott. Photographer: Christopher Goodney/Bloomberg Арне Соренсен, главен изпълнителен директор, Marriott. Photographer: Christopher Goodney/Bloomberg

Хотелиерската верига Marriott International разширява присъствието си в Азия с присъединяването на два нови обекта в столицата на Малайзия Куала Лумпур.

Marriott възнамерява да комбинира всичките си програми за лоялност в една платформа за всички 100 млн клиенти до края на следващата година, съобщи компанията.

Освен това American Express Co. подписа договор за кобрандиране с JPMorgan Chase & Co., които Marriott International Inc.ще въведе от 2018.

“Очакваме членовете на програмите ни за лоялност, собствениците на франчайзи и акционерите да видят значително увеличение на ползите от тези нови договори”,  каза Арне Соренсен, главен изпълнителен директор, Marriott.

"Имаме 600 хотела отворени в Азиатско-Тихоокеанския регион. Имаме около 500 в подготовка. Това са сделки, които са подписани и са окончателни", каза Соренсон в интервю за Стивън Енгъл от Bloomberg.

Чуйте във видеото.

 

Последни новини
Още от Новини