ЗАД Армеец събра водещи застрахователни брокери на партньорска среща

Освен водещите застрахователни брокери у нас на събитието присъстваха и всички директори и експерти на ключови дирекции в дружеството

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

На 16 ноември в Гранд хотел София, ЗАД „Армеец“ събра представители на водещите застрахователни брокери на среща-коктейл. На поканата се отзоваха, както представители на големи международни брокерски компании, опериращи в България, така и национални ритейл и корпоративни брокери.

Срещата беше открита от мениджмънта на ЗАД „Армеец“, като на нея присъстваха и всички директори и експерти на ключови дирекции в дружеството.

Изпълнителните директори на дружеството Диана Манева и Константин Велев направиха презентация, целяща да запознае брокерите с разработените нови и атрактивни продукти на компанията, основно в сегментите на домашно имущество, автомобилно застраховане, професионални отговорности, някои от които уникални за българския пазар.

Акцент на презентацията беше представяне на ключови бизнес индикатори и презастрахователната програми на дружеството по бизнес линии.


 

Последни новини
Още от Новини