Singapore Airlines предлага двойно легло в самолета

Стюардеса подрежда новата конфигурация на луксозните апартаменти на борда на А380 на Singapore Airlines на макет, проектиран от Pierrejean Design Studio. Сингапур, 2 ноември 2017. Photographer: Nicky Loh/Bloomberg Стюардеса подрежда новата конфигурация на луксозните апартаменти на борда на А380 на Singapore Airlines на макет, проектиран от Pierrejean Design Studio. Сингапур, 2 ноември 2017. Photographer: Nicky Loh/Bloomberg

В битката за постигане на по-пълна заетост на местата на борда на самолетите си Singapore Airlines стигна до по-луксозни опции за богатите си пътници. Авиокомпанията обяви в четвъртък, 1 ноември 2017 пълната промяна, която прави в салона на А320 с въвеждането на двойни легла, съобщава Bloomberg.

Компанията обяви, че може да добави допълнителни седалки на борда на Airbus A380 до 471 места, за да отговори по-добре на търсенето в различните класи.

Вижте как изглежда новата конфигурация във видеото.

Пред журналисти директорът Го Чун Фон каза, че конфигурациите с 441 места и 379 места позволяват по-добро използване на кабината. Луксозните кабини и бизнес класата ще са на горното ниво на самолета, а премиум икономични и икономични – на основното.

Singapore Airlines планира да получи първите си 5 нови A380 през декември и до 2018 очаква доставката на останалите 4 самолета. Превозвачът обяви още, че връща първите си 5 A380 на лизингодателя и остава с 14 самолета.

Инвестицията в преоборудването на новите конфигурации е за 850 млн долара.

Първият полет, за който се продават апартаменти с двойно легло е планиран за 18 декември по маршрута Сингапур-Сидни.

 

Последни новини
Още от Новини