Елипс Център - единствената в България наклонена кула

Местоположението позволява бърза връзка чрез личен или градски транспорт до центъра и летището

Офис сградата Елипс Център се превръща в емблематичен за столицата силует и до скоро се открояваше като предпочитана локация за заснемане на редица сериали, филми, видеоклипове и др. Строителната площадка е открита в началото на март месец тази година с главен изпълнител Щрабаг, като се предвижда сградата да влезе в експлоатация в края на второто тримесечие на 2018 г.

След рестартирането на Елипс Център инвеститорът Илпа Девелопмънт реши да влезе в партньорство, в областта на управлението на активи и съоръжения, и номинира Лендмарк Пропърти Мениджмънт за надежден мениджър на офис сградата.

Разпознаваемият наклон от 5 м е към един от основните булеварди в София - Цариградско шосе, в открояващия се нов технологичен център на столицата.

Местоположението позволява бърза връзка чрез личен или градски транспорт до центъра и летището, както и близките жилищни райони, което е базова предпоставка за развитието на околността като топ бизнес локация. Благоприятстващи фактори също са и разширеното търсене на клас А офис площи на пазара и предстоящите инфраструктурни разширения в района и неговото устойчиво облагородяване.

Елипс Център е бизнес сграда от смесен тип, Клас А, отговаряща на всички технически стандарти и изисквания, като централна система за управление, видеонаблюдение, Контрол на достъпа, Троен стъклопакет с прозорци от „френски тип“,  осигуряващи невероятна гледка във всяка посока и отлична пропускливост на естествена светлина; 16 cm повдигнат под, UPS, Дизелов генератор, Окачени тавани и др.

В проекта се предвиждат и паркоместа със зарядни станции за електрически автомобили. Сградата е с енергийна ефективност клас А, разширено озеленяване, което включва и интериорна вертикална градина.

Всички офисни площи се предоставят като работни зони тип еднопространствен или „отворен офис“ (open-space). На всеки етаж в кулата могат да се разположат един, два или четири офиса.

Сградата е с висока енергийна ефективност, с добро местоположение в най-отличителния бизнес район на Цариградско шосе - София, а завършването й се финасира от Юробанк България АД.

Повече информация за сградата може на откриете на www.ellipsecenter.com

Повече може да видите и в нашата галерия

Последни новини
Още от Новини