BeoLab 50: Мощен звук с перфектен баланс

Новите тонколони предоставят феноменално изпълнение чрез иновативния си звуков контрол и дизайн

Новите високотехнологични тонколони от Bang & Olufsen съчетават изтънчен звук и неотразим дизайн. Перфектните тонколони за безценните моменти, когато натискате ПАУЗА на задълженията и пускате любимата си музика, за да се насладите на живота.

BeoLab 50 са първите тонколони, които произхождат директно от престижните и иновативни BeoLab 90, положили напълно нов стандарт за авангардност в областта. Изключителното представяне на BeoLab 50 се дължи на безкомпромисно научно изследване в сферата на акустиката и на технологичния развой на BеoLab 90, поради което споделят някои от предимствата на този емблематичен модел.

Новите BeoLab 50 предоставят феноменално изпълнение чрез иновативния си звуков контрол и дизайн. Отличаващото се излъчване на тонколоните се съчетава отлично с технологиите и в същото време приляга елегантно на всеки интериор.

НЕВЕРОЯТЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ С ЕЛЕГАНТЕН СИЛУЕТ

Силуетът на BeoLab 50 е деликатен, висок и е обграден от плаващи линии и чаровни ръбове. Сребърно полираното алуминиево покритие  и топлите дъбови ламели са характерни за датската марка.

Долната част на колоната е проектирана, така че визуално да я повдига от пода, като в същия момент създава светла експресия за ясна поза в центъра.

BeoLab 50 са изключителни тонколони от висок клас с прецизна мощност от 2100 вата.

Очаквайте BeoLab 50 в щоурума на Bang & Olufsen на улица „Оборище“ 10 през септември.

Последни новини
Още от Новини