Bombardier очаква нови поръчки в края на 2017

Фред Кромър, президент на подразделението за граждански самолети на Bombardier

Bombardier SC300 на Салона в Бурже. Париж, Франция. Снимка: СГрозева/BloombergTVBulgaria Bombardier SC300 на Салона в Бурже. Париж, Франция. Снимка: СГрозева/BloombergTVBulgaria

2г. след като Bombardier представи C Series с новия мениджърски екип на Салона в Бурже през 2015, канадският производител се надява да започне да получава нови поръчки за новия самолет, съобщи Bloomberg.

В Бурже Bombardier показва последния доставен самолет CS300 на AirBaltic. Той е четвърти за авиокомпанията и тринайсети, който производителя доставя досега. Swiss поръча 8 CS100 и един SC300 по данни на Aviation Week.

Репутацията на самолета започва да расте сама в индустрията, каза Фред Кромър, президент на подразделението за граждански самолети на Bombardier в интервю за Гай Джонсън от Bloomberg от Париж.

"Точно това искахме. Има голямо оживление около самолета по тази причина и това е много позитивно".

Фред Кромър, президент на подразделението за граждански самолети на Bombardier. Бурже, Париж, Франция. 19 юни 2017. Photographer: Marlene Awaad/Bloomberg.

Кромър не коментира въпроса търговския спор с Boeing.

Разногласията между канадския и американския аерокосмически производител доведоха до разследване на търговските практики на Bombardier на пазара в САЩ след жалба на Boeing.

Според Flightglobal Bombardier обмисля промяна в характеристиките на CSeries по искане на авиокомпаниите.

Bombardier работи по увеличение на производството за спазване на сроковете за доставка, въпреки забавените доставки на двигателите PW1500G на Pratt & Whitney.

Чуйте интервюто на Гай Джонсън с Фред Кромър, президент на подразделението за граждански самолети на Bombardier от Салона на авиацията в Париж/Бурже.

Вижте снимки от Салона на авиацията в Бурже.

Последни новини
Още от Новини