Nintendo обещава изобилие от игри

Реджи Филс-Айми, президент на Nintendo of America

Посетителите на Е3 в Лос Анджелис играят Super Mario Odyssey на конзолата на Nintendo Switch по време на изложението Е3 в Лос Анджелис, Калифорния на 14 юни 2017. Photographer: Patrick T. Fallon/Bloomberg Посетителите на Е3 в Лос Анджелис играят Super Mario Odyssey на конзолата на Nintendo Switch по време на изложението Е3 в Лос Анджелис, Калифорния на 14 юни 2017. Photographer: Patrick T. Fallon/Bloomberg

Презентацията на Nintendo на E3 на 14 юни 2017 в Лос Анджелис включи представянето на нови игри и нови версии на познати франчайзи. Въпреки че не бяха дадени детайли за премиерите на Metroid Prime 4 и Pokemon RPG, компанията потвърди, че работи по тях. Съобщени бяха и датите на пускане на Super Mario Oddysse, Xenoblade Chronicles2 r Rocket League.

Базираната в Киото, Япония Nintendo каза във вторник в уебкаст при откриването на ежегодното гейминг изложение Electronic Entertainment Expo /Е3/, че заедно с Ubisoft пуска Super Mario само за новата си конзола Switch на 29 август.

„Това променя правилата на играта”, каза Реджи Филс-Айми, президент на Nintendo of America за Bloomberg.

„Пътувайте по света и играйте където искате”.

Пионерът във видеоигрите Nintendo в последните години се бори с разочарованието на новите устройства и игрите със стрелба, които увредиха имиджа на компанията като производител на съдържание за семейно развлечение.

Повратът дойде миналата година с пускането на мобилната игра Pokemon Go. Тя стана глобална сензация. След това, през март компанията пусна новата си конзола Switch.

Вижте галерията със снимки от изложението Е3 в Лос Анджелис.

Мобилният гейминг е важен за Nintendo, потвърди Реджи Филс-Айми, президент на Nintendo of America в интервю за Емили Чен от Bloomberg Technology.

"Продаваме в страни като Индия, Китай, Корея – всички тези пазари се радват на приложението. Което означава, че Марио достига до нови типове потребители".

Чуйте интервюто във видеото.

 

 

Последни новини
Още от Новини