Електрически сърф левитира над водата дори и без вълни

Jetfoiler развива до 44 км. в час

Снимка: Pixabay Снимка: Pixabay

Jetfoiler е името на сърф от ново поколение, който предлага една уникална характеристика. Дъската използва специално крило, позволяващо да се движи над водата и да се повдигне над нея, когато наклоните назад тялото си. Това означава, че можете да се забавлявате с него, дори в спокойни води, когато няма вълни. Jetfoiler има и електрически двигател, с който развива максимална скорост от 44 км. в час, съобщава Mashable, цитиран от digital.bg. 

Управлението на сърфа става от дистанционно в предната част, което държите в ръката си. Най-голямото предимство на Jetfoiler дори не е фактът, че се движи над повърхността на водата. Уникалният сърф е лесен за използване и може да се кара дори от хора, които никога не са практикували този спорт.

Друга интересна характеристика на Jetfoilеr e опционалния круиз контрол. Функцията се активира автоматично при достигането на определена скорост и така позволява на сърфистите просто да се отпуснат на дъската и да плават над повърхността на водата.

Jetfoiler е произведен от леки и издръжливи материали, които се използват в конструирането на високоскоростни лодки.

Допълнително ще бъде обявена информация за цената и датата, на която ще стартират продажбите на уникалния електрически сърф. 

Последни новини
Още от Новини